VidMate

VidMate voor Android

Een gratis Android-app om films, tv-programma's en muziek van over de hele wereld te downloaden.

VidMate is een Android-app waarmee je video's kunt downloaden van Facebook , YouTube , DailyMotion, Vimeo, Instagram, Soundcloud, Vine, Tumblr en vele anderen. Je kunt de nieuwste series en films downloaden in HD-formaat en gratis live televisie kijken.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Onbeperkte downloads
  • Gratis
  • Je hebt shows van Zee TV, Star Plus, Sahara etc.

TEGEN

  • Soortgelijke diensten zijn er in overvloed
  • Hoge internetsnelheden zijn niet altijd vanzelfsprekend

VidMate is een Android-app waarmee je video's kunt downloaden van Facebook , YouTube , DailyMotion, Vimeo, Instagram, Soundcloud, Vine, Tumblr en vele anderen. Je kunt de nieuwste series en films downloaden in HD-formaat en gratis live televisie kijken.


Beschrijving en functies van VidMate

De nieuwe versie van VidMate (2018) met meer dan 400 miljoen downloads wereldwijd is een van de populairste downloaders. Enkele van de belangrijkste functies zijn onder meer:

Onbeperkte volledige filmdownload

Muziekdownload van hoge kwaliteit (mp3 en andere muziekformaten)

Downloaden van HD-video (inclusief 2k, 4k en meer!)

Aanbevolen tv-programma's

Zoals hierboven vermeld, kun je met VidMate-app films van over de hele wereld downloaden . U kunt onbeperkt Hollywood-, Bollywood- en Kollywood- materiaal vinden plus films uit andere sectoren. Het is een erg populaire tool in India, en het beste van alles, gratis,

U kunt live televisie kijken , met meer dan 200 kanalen om uit te kiezen. Sommige hiervan zijn Zee TV, Star World, Channel V en Sahara Online. Alle shows worden regelmatig bijgewerkt.

Naast video's kun je ook verschillende miljoenen albums en liedjes gratis downloaden. De downloadsnelheid is een van de beste in zijn branche. Soortgelijke tools zoals Snaptube Video zouden moeite hebben om dichter bij de functies te komen die VidMate heeft. Als dat nog niet genoeg is, is de kers op de taart de gebruiksvriendelijke interface.


Hoge downloadsnelheid

Om u meer inzicht te geven in de snelheid van Vidmate, kunt u hetzelfde bestand sneller downloaden dan vergelijkbare apps met dezelfde bandbreedteverbinding. Deze verhoogde snelheid is te danken aan de geavanceerde technologie die de connectiviteit optimaliseert.

De technologie van Vidmate maakt meerdere keren verbinding met de hostserver vanaf elk apparaat. Dit helpt om de connectiviteit te verbeteren en verhoogt de downloadsnelheid tot 5 keer. Het is duidelijk dat deze technologie niet exclusief is, omdat andere apps hetzelfde doen, maar Vidmate een verbeterde connectiviteit toepast die het onderscheidt van de rest. En dit is slechts de 2018-versie. VidMate bereidt veranderingen voor 2019 voor, dus houd het in de gaten.

Een app die goed scoort bij VidMate is VLC voor Android , waarmee je videobestanden eenvoudig kunt bekijken en alle indelingen ondersteunt, waaronder 4K HD op je telefoon. Last but not least, als je een VPN nodig hebt, controleer dan Psiphon , een van de meest geavanceerde en veilige VPN's die er zijn.


Alternatieven voor VidMate

Momenteel is het belangrijkste alternatief voor VidMate. Snaptube YouTube Downloader is momenteel een van de meest gedownloade APK's. Download ze hier:

Snaptube-video

TubeMate

TubeMate 2.0

TubeMate 3.0

All Video DownloaderAanpassingenMeeste downloads Video voor android

VidMate

Download

VidMate 3.6204

Beoordelingen about VidMate

Promotie×